schoonheid | Monique
727
page-template-default,page,page-id-727,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Over Monique

Even voorstellen:

Ik ben Monique van der Elsen, Venlose en samen met Leon ouder van 2 studerende dochters.

Sinds augustus 2006 werk ik in mijn Praktijk voor Voeding en Vitaliteit.

Ik heb een studie afgerond aan de Europese Academie in Maastricht. In deze studie zijn, voeding, gezondheid en levenswijze onafscheidelijk met elkaar verbonden. Naast deze studie heb ik uitgebreide scholing gehad in de Franse aromatherapie, ontwikkeld door een gynaecologe en mijn medische- en psychosociale basiskennis afgerond. Sinds 2018 ben ik ook werkzaam als colonhydrotherapeut. Duitse klanten kan ik ook prima op maat helpen, daar ik in 2013 mijn bachelor diploma Duits heb gehaald

In mijn dagelijks leven…
…heb ik een praktijk in een voormalig klooster gericht op vitaliteit en bewustwording op het gebied van voeding en darmen. Ik ontvang klanten met uiteenlopende klachten. Door mijn eigen ervaring kan ik mensen begeleiden die willen vasten of helpen met darm gerelateerde klachten. Een op een en in kuurverband.

Anderen zeggen over mij…

…dat ik gedreven en betrokken ben. Ik goed kan luisteren, ben deskundig en sterk empathisch.

Mijn passie voor voeding en gezondheid…
…wil ik overbrengen op iedereen om zo te laten zien dat voeding dé basis is voor je gezondheid. Ik vind het fascinerend om te zien hoe krachtig het zelf-genezend vermogen van het lichaam is wanneer je gezond eet. Middels darmspoelingen en voedingsadviezen volg ik mijn passie en lever zo een bijdrage aan iemands gezondheid. Mijn ervaring en kennis deel ik graag met andere mensen. Daarbij volg ik permanent nieuwe studies en trainingen om u ook in de toekomst zo goed mogelijk te adviseren.

En dat brengt mij…

…een gezonde voedingskeuze en leefstijl, die inherent onderdeel zijn geworden van mijn leven. Deze basis geeft mij dagelijks de energie om mijn passie en mijn gezin te combineren. Oftewel: practice what you preach!

Monique is lid van :