schoonheid | over mij
387
page-template-default,page,page-id-387,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

over mij

 

In november 2016 heb ik een studie afgerond als gezondheidsconsulent aan de Europese Academie. In deze studie zijn voeding, gezondheid en levenswijze onafscheidelijk met elkaar verbonden. Een gezonde huid komt immers van binnen uit. In 2018 heb ik de medische en psychosociale basiskennis afgerond en de opleiding tot colonhydrotherapeut.
Ik volg permanent nieuwe studies en trainingen om ook in de toekomst een zo goed mogelijk advies te kunnen garanderen.
Praktijk voor Schoonheid en Gezondheid is er voor iedereen, mannen en vrouwen, jong en minder jong. Er is een grote keuze in behandelingen. Deze variëren in intensiteit, in tijd en dus ook in prijs. Kies de behandeling die bij u past. Denk daarbij ook aan specialistische behandelingen zoals het verwijderen van pigmentvlekjes, gesprongen bloedvaatjes, acne, eczeem en psoriasis.

Ik adviseer en behandel cliënten met huidprolemen maar ook met gewichtsproblemen. Ik werk met 100% natuurlijke huidverzorgingsprodukten, Bachbloesems, detoxprogramma’s, MIR-Methode en begeleid mensen voor en na een operatie.
Bij de huidverzorgende behandelingen maak ik samen met u de keuze uit geselecteerde, uitermate betrouwbare en werkzame producten.